Drone fotografie voor unieke luchtfoto’s

Drone fotografie valt op, is spectaculair en luchtfotografie met een drone is een echte eyecatcher. Een dronefoto geeft een spectaculaire blik van boven. Zuidwest10 maakt adembenemende luchtfoto’s van je bedrijf, vastgoedobject, camping, hotels, vakantieparken of je huis. Normale fotografie geeft vaak een te beperkt beeld van het onderwerp. Met drone luchtfotografie krijgt de klant een perfect overzicht van het object.

Onze drone foto’s zijn naadloos te integreren in je website, social media, brochure of ander drukwerk. Al veel bedrijven in heel Nederland hebben bij drone fotograaf Zuidwest10 een luchtfoto laten maken. De mogelijkheden van aerial fotografie zijn eindeloos.

Neem direct contact op!
drone fotograaf

Lucht fotografie met een drone

Luchtfotograaf Zuidwest10 biedt sinds 2013 professionele lucht fotografie met drones aan. Met onze drones zijn wij actief in heel Nederland. Onze dronefoto’s zijn in tegenstelling tot gebruik van helikopters of vliegtuigen tegen lage kosten te maken.

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij een kwalitatieve dronefoto. Dronefotograaf Zuidwest10 werkt uitsluitend met het beste materiaal waardoor u gegarandeerd perfecte luchtfoto’s in hoge resolutie van je bedrijf ontvangt.

Dronefotografie kan gebruikt worden voor:

  • camping
  • jachthaven
  • bungalowpark
  • vakantiehuizen
  • bedrijfspand en/of bedrijfsterrein
  • infrastructuur, wegenbouw en landschappen
  • makelaardij, huis, tuin of kavel
  • feesten en evenementen

Tot onze klanten behoren:
Bedrijven, particulieren, makelaars, omroepen, overheid, projectontwikkelaars en reclamebureaus.

Laat je inspireren op onze website en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte als je een dronefoto wilt laten maken.

Dronefotografie door professionals

Hoe gaat het maken van luchtopnames met een drone nu in zijn werk? Na je aanvraag controleren we of op de aangegeven locatie volgens de huidige wetgeving wel met een drone gevlogen mag worden. Met de introductie van de Europese drone wetgeving in 2021 is het toegestaan om met een drone onder de 250 gram boven bebouwing en mensen te vliegen. Verboden zijn nog steeds industrie- en havengebieden en rondom vliegvelden. Deze veiligheidseisen nemen wij zeer serieus. Kan er op de door jouw aangevraagde locatie gevlogen worden dan sturen wij je een offerte met een scherpe prijs. Als de offerte akkoord is zal een voorlopige vliegdatum ingepland worden. Zijn de weersomstandigheden niet optimaal voor lucht fotografie dan nemen wij contact met je op om een nieuwe datum te bepalen.

Op de vliegdag bespreken we met jou eerst de te nemen drone foto’s. Daarna gaan we aan de slag. We zetten een start- en landingsplaats af met pylonen en doen onze pre-flight checks. Als we in de lucht zijn kan je zelf meekijken op onze monitor om de compositie van de drone luchtfoto (mee) te bepalen. De gemaakt drone beelden worden in onze fotostudio GRATIS nabewerkt op kleur. Via wetransfer of eventueel USB-stick leveren we de geoptimaliseerde dronefoto’s bij jou aan.

Onze drone is alle dagen van de week (ook in het weekend) inzetbaar. Wij hebben geen lange wachttijden, binnen enkele dagen (afhankelijk van het weer) is je opdracht uitgevoerd.

Drone luchtfotografie is veel goedkoper dan met een bemande helikopter of een vliegtuig. Wij hanteren voor dronefotografie altijd scherpe prijzen.

Drone foto van hoge kwaliteit

Onze foto drone is van het type Dji Mavic 2 PRO. Het gebruik van deze drone stelt ons in staat om snel, flexibeler en kostenbesparend te werken. Het maken van een dronefoto op relatief lage hoogte levert unieke en zeer scherpe foto’s op waarop alle details van het te fotograferen object goed zichtbaar zijn.

Onze drone vliegt elektrisch met 4 elektromotoren en een gewicht van iets meer dan 900 gram. De drone kan ca. 30 minuten vliegen per acculading, we beschikken echter over 6 accu’s, voldoende vliegtijd voor schitterende drone fotografie. Wij kunnen met onze vliegende camera vliegen tot windkracht 4 Bft.

De Mavic 2 PRO heeft een gestabiliseerde Hasselblad-camera met 1 inch sensor. De drone foto’s worden standaard in RAW-formaat gemaakt in een resolutie van 20 megapixels en met veel aandacht GRATIS professioneel nabewerkt.

Luchtbeelden worden in elk gewenst formaat rechten- en logovrij aangeleverd via Wetransfer of op een SD-kaart in RAW formaat en/of JPG. Tegen meerprijs kunnen de lucht beelden worden afgedrukt op fotopapier en/of canvas. Door het samenvoegen van meerdere foto’s kunnen we zelfs fotobestanden leveren op wandvullend formaat.

luchtfoto fotobehang

Drone wetgeving

Zuidwest10 is een officieel luchtfotobedrijf en heeft alle benodigde vergunningen om binnen de geldende drone wetgeving legaal en verzekerd zakelijke dronevluchten te mogen maken. Daarmee garanderen wij dat wij legaal en veilig opereren met een professionele crew voor de productie van luchtfotografie.

Wil je een dronefoto laten maken?

Neem contact op met luchtfoto bedrijf Zuidwest10 en laat je vrijblijvend informeren over de productie van jouw drone luchtfoto.

Bel 0118 – 63 70 21 of stuur een e-mail naar info@zuidwest10.nl.