Luchtfotografie, Luchtfoto en Drone Video in Zeeland

Sinds 2013 zie je de drones van Zuidwest10 regelmatig vliegen in Zeeland. Steeds meer Zeeuwse ondernemers zien de toegevoegde waarde van een goede luchtfoto of drone video voor hun bedrijf. Deze drone beelden worden gebruikt op websites, Facebook, bedrijfsfilms en tv-commercials en programma’s. Vaak leveren wij het eindproduct direct aan de klant maar het komt steeds vaker voor dat videoproducenten en omroepen onze drone inhuren voor de luchtfotografie en video.

Zuidwest10 is sinds 2013 professioneel luchtfotograaf met drones in de provincie Zeeland. Wij bezitten alle vergunningen om zakelijk met drones luchtfoto’s en drone video te maken. Onze luchtvloot bestaat uit de Dji Mavic 2 PRO en DJI Mini 2. Dit zijn drones die circa 25 minuten per accu in de lucht kunnen blijven. De drones zijn uitgerust met een professionele camera die foto’s tot 20 megapixel maakt en dronevideo in 4K kan maken.

Luchtfoto Zeeland

Het maken van een luchtfoto in Zeeland kun je aan Zuidwest10 overlaten. Luchtfotografie is ons beroep en we zijn hier dan ook dagelijks mee bezig. Een luchtfoto maken zien wij elke keer weer als een uitdaging. Het mooie landschap in een luchtopname combineren met jouw bedrijf, camping, hotel, huis of evenement. Een drone foto geeft een unieke kijk op jouw bedrijf die je normaal niet zult zien.

Tijdens het maken van de dronefoto’s kan je zelf meekijken met de luchtfotograaf en meebepalen welke foto’s genomen gaan worden. Luchtfoto’s zijn ook leuk als aanvulling op de fotografie van een bruiloft. Informeer eens naar de mogelijkheden van drone fotografie.

drone zeeland

Drone video Zeeland

Dronevideo’s zijn spectaculair en laten de klant je bedrijf of evenement vanuit een heel ander perspectief bekijken. Met luchtvideo op social media, in een bedrijfsfilm, promotiefilm of op de website valt je bedrijf enorm op. Potentiële klanten zullen met veel meer interesse de haarscherpe dronevideo bekijken dan met gewone video of fotografie.

Zuidwest10 uit Zeeland maakt dronebeelden in het professionele 4K formaat, dit is een vier maal hogere resolutie dan HD en dat zie je direct. Onze luchtvideo kan gemonteerd worden als op zichzelf staande video of verwerkt worden in een bedrijfsfilm gecombineerd met beelden vanaf de grond.

Nieuwsgierig geworden? Neem eens contact met ons op: 0118 – 63 70 21.

Onze luchtfoto en luchtvideo klanten zitten overal in Zeeland, Walcheren, Noord-Beveland, Zuid-Beveland, Zeeuws-Vlaanderen en Schouwen-Duiveland. Ook uit plaatsen als: Vlissingen, Middelburg, Veere, Goes, Borsele, Zierikzee, Terneuzen, Domburg, Heinkenszand, Tholen, Zoutelande, Oostkapelle, Hulst, Sluis, Oostburg en Axel komen veel van onze drone en film klanten.