Drone huren met piloot

Bij Zuidwest10 kan je een drone huren met een gecertificeerde drone piloot met 9 jaar ervaring. Onze drone kan ingezet worden voor het maken van luchtfoto’s, drone film, luchtvideo, bedrijfsfilm, televisie, filmproductie, bruiloft of evenement.

Een drone met camera huren van Zuidwest10 kan in heel Nederland, maar ook in heel Europa, ingezet worden voor grote of kleine producties. Door de ervaring opgedaan in de vele vlieguren in de afgelopen jaren met drones zijn wij in staat elke productie van luchtopnames professioneel en veilig uit te voeren.

Wil je een dronevideo en/of dronefotografie laten maken en wil je een professionele drone huren met piloot? Wij zijn drone operator Zuidwest10.

Neem direct contact op!
luchtvideo met drones

Drone met camera huren

De dronepiloot van Zuidwest10 vliegt met de professionele Dji Mavic 2 PRO met Hasselblad camera. De Dji Mavic 2 PRO heeft de volgende kenmerken:

  • 30 minuten vliegtijd per accu, 6 accu’s aanwezig
  • Inzetbaar tot windkracht 4+ Beaufort
  • maximale snelheid van 72 kilometer per uur
  • Luchtvideo in professioneel 4K 25 fps, 2K7 50 fps of Full HD 1080p in 120 fps
  • Luchtfoto’s in 20 megapixel, door meerdere foto’s aan elkaar te stitchen zijn veel grotere resoluties mogelijk
  • Camera volledig gestabiliseerd door een gimbal voor perfecte droneshots
  • Meekijken op de grond via een live videoverbinding

Drone verhuur regelgeving

Elk land heeft zijn eigen wet- en regelgeving voor het zakelijk inzetten van drones. Zuidwest10 is in het bezit van een EU dronebewijs A1-A3 + A2 en heeft toestemming om binnen de huidige wetgeving zakelijk in alle EU-landen te vliegen.

Bij drone verhuur maken wij een vliegplan, risicoanalyse en voert de drone piloot de vluchtvoorbereiding uit. Hiermee garanderen wij dat je veilig, professioneel en verzekerd bij ons een drone met camera kunt huren. Wij hanteren een flexibele planning en je kan elke dag van de week bij ons een drone inhuren.

Drone huren prijzen

De prijzen voor drone huren zijn afhankelijk van het soort productie, deze kan complex of zeer eenvoudig zijn. Daarom hanteren wij geen standaard prijs. Zuidwest10 levert bij drone verhuur maatwerk voor grote of kleine projecten. Afhankelijk van jouw wensen inventariseren we de mogelijkheden, beoordelen we of de opdracht binnen de wetgeving valt en doen je een passend voorstel voor de kosten.

Professioneel drone piloot gezocht? Heb je een project waarvoor je een drone professioneel wilt huren? Neem dan contact met ons op, 0118 – 63 70 21, info@zuidwest10.nl of vul het contactformulier in.

    Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt*