Bedrijfsfilm laten maken

Een corporate bedrijfsfilm laten maken, eventueel met een drone, waarmee je de klant laat zien hoe het er in het bedrijf aan toe gaat, wat jouw bedrijf onderscheidt en wat je de klant te bieden heeft. Jouw (potentiële) klanten krijgen binnen een paar minuten een goed beeld van je bedrijf en werkzaamheden. Wij zijn Zuidwest10, een professionele videoproducent uit Zeeland.

Een professionele bedrijfsvideo is een aantrekkelijke manier om de klant te overtuigen van jouw diensten, producten en expertise. Of een wervingsvideo voor nieuw personeel? Tevens blijft film veel beter “hangen” dan tekst en foto’s. Door toepassing van video-zoekmachineoptimalisatie en videomarketing zal uw bedrijfsvideo tevens goed scoren op Youtube en Google wat meer bezoekers naar je website oplevert.

Wil je een bedrijfsvideo laten maken? Neem dan contact op met video productie bedrijf Zuidwest10.

Bedrijfsfilm voor De Wolf Safety

Professionele bedrijfsfilms

Zuidwest10 uit Zeeland, heeft jarenlange ervaring met film maken en het produceren van bedrijfsfilms voor zowel bedrijven als maatschappelijke instellingen en overheden.

In tegenstelling tot andere videoproductie bedrijven kiezen wij er bewust voor om te werken met een klein team. Hebben we een bepaalde expertise niet in huis dan is ons netwerk groot genoeg om de juiste persoon te vinden om bij te springen.

Door onze persoonlijke benadering, flexibele instelling en knowhow halen we altijd het maximale uit jouw opdracht. Wij leveren steeds een pakkende en aantrekkelijke bedrijfsfilm afgestemd op jouw wensen en op de behoeften van de doelgroep voor een aantrekkelijke prijs.

Zuidwest10 is inzetbaar voor de video productie van bedrijfsvideo’s, campingvideo, tv-commercials, instructiefilms, aftermovies, promotiefilm, videoblogs, film, documentaires, etc. Wij laten ons graag uitdagen om jouw wensen en ideeën uit te werken tot een boeiende en overtuigende film. Een videoproductie zoals jij het wilt.

Bedrijfsfilm Meeuse LED

Voorbeelden Bedrijfsfilms

Videoproductie Camping Zonnedorp

Promotievideo Don risicobeheer

Bioscoopcommercial Scheldekwartier gemeente Vlissingen

Videoproductie Salvum BV

Bedrijfsfilm Camping Duinhoeve

Bedrijfsfilm W2Support

Bedrijfsvideo met drones

Naast filmen vanaf de grond filmen kunt u bij ons ook een drone film laten maken. Gebruik van drone video is zeker een meerwaarde in jouw bedrijfsvideo of promotiefilm waarmee je je kan onderscheiden van jouw concurrenten. Vanuit de lucht kunnen we jouw bedrijf, werkzaamheden of een evenement spectaculair in beeld brengen.

Zuidwest10 maakt een bedrijfsfilm met drone met de Dji Mavic 2 PRO in 4K resolutie. Deze drone is inzetbaar tot windkracht 4+ Beaufort.

Bedrijfsfilm met drone beelden voor Den Doelder Pallets

Bedrijfsvideo in professioneel Ultra HD 4K

De creatievelingen van Zuidwest10 maken gebruik van diverse professionele camera’s (waaronder de Canon C70 Cinemacamera) en lenzen, microfoons, sliders, led-verlichting en wij zijn groot fan van de Dji Ronin. Dit is een elektronische steadycam / gimbal die zeer stabiele filmbeelden levert. Hoe je ook schudt, manoeuvreert of beweegt met de camera, de gimbal zorgt altijd voor evenwichtige opnamen. Hierdoor worden de gemaakte beelden echt dynamisch vol met actie.

Bij Zuidwest10 kan je een professionele bedrijfsvideo laten maken, naar wens in Full HD1080p of in het professioneel ultra HD / 4K formaat.

n onze editstudio bewerken we de film tot een complete bedrijfsvideo, naar wens voorzien van teksten, muziek, voice-over, ondertiteling, bedrijfslogo’s, extra grafische elementen of een animatie. Het eindresultaat is een doeltreffende pakkende bedrijfsfilm die je kan inzetten op je website, social media, beurzen, televisie, narrowcasting of marketingcampagne. Onze videoproducties kunnen we naar wens in elk gewenst formaat aanleveren.

Bel of mail ons om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van film en video of laat een promotiefilm maken. Maak je wensen en ideeën kenbaar en wij gaan graag voor je aan de slag om een professionele bedrijfsfilm te maken! Bel 0118 – 63 70 21 of mail info@zuidwest10.nl.