Drone film laten maken

Jij wilt een drone film laten maken door een ervaren en professioneel team dronepiloten en camera-operators? Dat komt dan goed uit! Drone filmer Zuidwest10, een videoproductiebedrijf uit Zeeland en is gespecialiseerd in het maken van drone films. Drone film is inzetbaar voor diverse videoproducties zoals bedrijfsfilms, commercials, documentaires, evenementen, televisie en film. Door de inzet van dronefilm wordt jouw video nog aantrekkelijker en valt veel meer op. Drone filmpjes opgenomen in 4K zijn dynamisch, imponerend en geven een prima overzicht van de locatie en voegen echt iets extra’s toe aan iedere professionele videoproductie.

Het vliegen met drones is in Nederland aan vele regels gebonden. Drone filmer Zuidwest10 beschikt over de benodigde vergunningen zodat je weet dat de opnames van de drone film professioneel, veilig en verzekerd worden uitgevoerd. Na jouw aanvraag bekijken we welke mogelijkheden er zijn om de mooiste drone filmpjes te maken. Een drone movie waar ook wij trots op zijn

Filmen met een drone, spectaculaire drone filmpjes

Wij filmen met een drone van marktleider Dji. De Dji Mavic 2 Pro beschikt over de mogelijkheid om te filmen in verschillende formaten, o.a. in1080p50 full HD en UltraHD 4K. In deze 4K videoresolutie heeft de editor in de montage straks alle mogelijkheden om in de montage bijvoorbeeld een uitsnede, pan of zoom te maken. Doordat de camera door een gimbal altijd gestabiliseerd is leveren wij altijd superstrakke en spectaculaire drone filmpjes.

Terwijl wij vliegen en filmen kan je op de grond, naast de piloot, meekijken op een scherm naar de opnames die we op dat moment maken. Als een echte regisseur kan je ons zelfs aanwijzingen geven over de te maken drone shots.

Onze geavanceerde drones hebben een groot bereik. Een actieradius van een paar honderd meter en een hoogte van maximaal 120 meter is geen probleem. Een drone filmpje vanaf grote hoogte zal bij de kijker direct een wow-effect opleveren.

drone filmpjes

Film drone in professioneel 4K

Drone filmer Zuidwest10 vliegt met de film drone hoofdzakelijk voor eigen videoproducties maar regelmatig worden wij ook ingehuurd door reclamebureaus, videoproductiebedrijven en omroepen.

Wij horen graag voor welke productie jij dronefilm wilt gaan inzetten. Wij kunnen je alles vertellen over onze werkwijze, onze scherpe tarieven en adviseren je over de vele mogelijkheden die wij met onze film drones bieden.

Zuidwest10 biedt bovendien ook de mogelijkheid aan om een complete filmproductie te verzorgen. Niet alleen met de drone vanuit de lucht maar ook beelden vanaf de grond. Onze professionele filmcrew maakt opvallende bedrijfs- en promotiefilms. Wij regelen het complete traject. Van het eerste idee tot een effectieve videomarketingcampagne.

Drone filmer gezocht?
Bel ons voor een goed gesprek over de mogelijkheden en productie van drone films, 0118 – 63 70 21.