Professioneel drone piloot gezocht?

Professioneel drone piloot gezocht voor opnames van dronevideo of luchtfotografie? Dan heb je die nu gevonden. Drone bedrijf Zuidwest10 is een dronepiloot met vliegbrevet en heeft alle benodigde vergunningen op zak om zakelijk met drones opdrachten te mogen uitvoeren. Hiermee heb je de garantie dat de dronevluchten veilig, verantwoord en verzekerd uitgevoerd worden.

Zuidwest10 werkt niet met standaard prijspakketten. Elke opdracht is namelijk uniek en daarom bieden wij altijd maatwerk. Voordeel is dat wij het beste resultaat kunnen behalen en jij als klant nooit teveel betaald.

Wij zetten onze ervaren drone piloot graag in om jouw foto- of videoproductie naar volle tevredenheid uit te voeren.

professioneel drone piloot

Dronepiloot met 10 jaar ervaring

Onze dronepiloot vloog zijn eerste afstandbestuurbare vliegtuigen al in de jaren 80. Deze ervaring heeft hij meegenomen naar het vliegen met drones. Sinds 2013 vliegt Zuidwest10 zakelijk met drones als aanvulling op de productie van bedrijfsfilms. Onze drone pilot, Jan-Willem Jansen, heeft EU dronebewijs A1-A3 + A2 en maakt nu meer dan 400 vlieguren per jaar. Jan-Willem is veelzijdig, stress bestendig, heeft veel technische kennis over drones, creatief, is flexibel inzetbaar en denkt oplossingsgericht.

Wij vliegen met de DJI Mavic 2 PRO en DJI mini 2. Deze drones zijn de werkpaarden van vele professionele drone piloten. Zij zijn bedrijfszeker en kunnen met wat meer wind nog steeds stabiele opnames maken. Doordat wij 6 accu’s hebben waarmee ca. 25 minuten gevlogen kan worden kunnen wij elke opdracht uitvoeren,  en indien nodig, continue vliegen.

drone pilot

Drone operator met EU dronebewijs A1-A3 + A2

Als je een drone piloot zakelijk wilt inzetten heb je altijd een drone operator nodig die zijn opleiding heeft gevolgd en in het bezit is van minimaal EU dronebewijs A1-A3 + A2.

Zonder dit dronebrevet is de drone operator en de opdrachtgever in overtreding en is de vlucht niet verzekerd. De boetes kunnen oplopen tot vele duizenden euro’s en de aansprakelijkheid voor piloot en opdrachtgever bij een incident kan oplopen tot een veelvoud hiervan. Heb je op internet een drone piloot gezocht? Zorg er dan altijd voor dat deze drone pilot het benodigde drone vliegbrevet heeft.

Elke opdracht begint met het bepalen of de opdracht binnen de huidige wet- en regelgeving uitgevoerd mag worden. Is dit het geval dan doen wij jou een passend voorstel. Deze opdrachten kunnen bestaan uit het onbewerkt aanleveren van luchtfoto’s of drone opnames die je zelf verder afwerkt of de productie van compleet afgemonteerde dronevideo’s.

drone piloot huren

De klanten van drone operator Zuidwest10 gebruiken onze luchtopnames voor gebruik in bedrijfsfilms, beurspresentaties, drukwerk, websites en op social media. Wij werken rechtstreeks voor onze klanten of voor reclamebureaus die ons inhuren voor hun eigen producties.