Promotiefilm laten maken

Promotiefilm laten maken door de professionals van Zuidwest10? Samen met jouw bedrijf ontwikkelen wij een professionele corporate promotievideo die zijn doel bereikt. Met een promotiefilmpje neem je een voorsprong op de concurrentie. Zuidwest10 maakt een aantrekkelijk promotievideo voor een scherpe prijs. Door de komst van social media kan met lage kosten een groot publiek bereikt worden.

Laat Zuidwest10 jouw promotiefilmpje maken. Creatief, ervaren en communicatief ingesteld. Nodig ons eens uit voor een goed gesprek over de productie van een promofilm. Door onze ervaring zijn wij in staat een succesvolle videoproductie te leveren voor een scherpe prijs. Benieuwd naar de kosten om een promotiefilm te laten maken? Neem contact op met de professionals van Zuidwest10 uit Zeeland. Bel 0118 – 63 70 21 of mail info@zuidwest10.nl.

promotiefilm laten maken prijs

Voordelen van een promotievideo

Door gebruik te maken van een promotievideo kan met de website, Facebook en Instagram een groot publiek bereikt worden. Wij maken videoproducties die mensen willen delen op social media waardoor de naamsbekendheid van je bedrijf enorm groeit. Voor veel van onze klanten heeft het maken van een promovideo al veel nieuwe leads opgeleverd.

Ontdek de voordelen van een promotiefilmpje en laat potentiële klanten zien wat je in huis hebt. Wij brengen bij jouw doelgroep op de juiste manier de diensten, merken, producten en het bedrijf onder de aandacht. Een goede video geeft vertrouwen aan potentiële klanten waardoor kijkers kopers worden. Dat is de grote kracht van een promo video. De impact van een bedrijfsvideo is dan ook vele malen groter dan bij het gebruik van tekst en foto’s.

Wil je je omzet verhogen, naamsbekendheid vergroten en je producten en diensten professioneel onder de aandacht brengen? Laat een promofilmpje maken voor een scherpe prijs en neem contact op met videograaf Zuidwest10.

Tips voor een goede promofilm

Met onze tips voor een goede promofilm willen we je helpen om een betere video te maken.

  • Bepaal als eerste het doel en de doelgroep van de promofilm. Denk daarna pas na over de boodschap.
  • Laat in een promo video altijd de waarheid zien. Je doelgroep prikt er zeker doorheen. Ook de “spontane” teksten van het personeel (of acteurs en actrices) worden direct herkend.
  • Bekijk je bedrijf vanuit de ogen van een klant. Het gaat eigenlijk niet om de onderneming maar om de voordelen of oplossingen die je bedrijf kan bieden voor de klant.
  • Bekijk vooraf veel promofilms van andere bedrijven op internet. Gebruik de beste voorbeelden als inspiratie voor de productie van je eigen promo filmpje.
  • Bepaal van te voren welke Unique Selling Points u wilt gebruiken in de promovideo. Zet de sterke kanten van je bedrijf om in voordelen voor de klant.
  • Creëer een verhaal in het promo filmpje. Hiermee krijgt de video meer beleving waardoor de boodschap meer kracht krijgt en beter zal blijven “hangen”. Ga op zoek naar de toegevoegde waarde van je bedrijf.

Voorbeelden promotiefilms

Gebruik van dronebeelden in promotiefilms

Zuidwest10 kan tegen lage kosten spectaculaire drone video toevoegen aan jouw promotiefilm. Drone video valt op en is voor veel bedrijfsfilms de ideale manier om de omvang van het bedrijf of bedrijfsterrein te laten zien. Dronebeelden van bijvoorbeeld een camping of vakantiepark werken natuurlijk veel beter dan een paar foto’s vanaf de grond.

Het vliegen met drones in Nederland is geregeld door uitgebreide luchtvaartwetgeving. Zuidwest10 heeft alle vergunningen in huis om zakelijk, veilig en verzekerd met drones luchtvideo te maken.