Drone opnames laten maken

Drone opnames laten maken is dé manier om uw bedrijf, instelling of evenement op zijn best te laten zien. Dat kunnen luchtopnames zijn in de vorm van luchtfoto’s of luchtvideo. Met drone opnames kunt u zich prima onderscheiden en heeft u gelijk een voorsprong op de concurrentie. Onze ervaren dronepiloot vliegt al 10 jaar met drones. Hij vloog tot 2022 onder ROC-light en is nu in het bezit van drone brevet A1-A3 + A2 en mag hiermee zakelijke dronevluchten uitvoeren.

Voor het maken van droneopnames gebruiken we 2 type drones. De kleinste drone is de DJI Mini 2. Deze weegt slechts 249 gram maar kan schitterende luchtopnames maken in 4K. Voordeel van deze lichte, kleine drone is dat je hiermee over bebouwing en mensen (geen menigte) mag vliegen. Ideaal dus voor bijvoorbeeld makelaars in een bebouwde omgeving. Onze standaard drone is de Dji Mavic 2 pro. Deze drone levert kwalitatief hoogstaande drone opnames, video in 4K en 20 megapixel foto’s.

drone opnames
luchtopname

Luchtopnames maken met een drone in de praktijk

Na uw aanvraag bekijken we of wij de luchtopnames kunnen maken op de gewenste locatie binnen de actuele wetgeving. Daarna maken we met u een afspraak om de luchtopname in te plannen. Luchtopnames proberen we veel mogelijk op een mooie zonnige dag te maken zodat de lucht opnames er op hun best uitzien.

Door een live video verbinding met de drone kunt u met de piloot meekijken en dus zelf bepalen hoe de drone opnames moeten gaan worden.

Na de opnamedag worden de luchtfoto’s geselecteerd en professioneel nabewerkt. Indien het luchtvideo betreft monteren we de video tot een pakkende dronevideo. Alle opnames worden in hoge resolutie aangeleverd via Wetransfer of, indien gewenst, op een usb-stick.

drone opname laten maken

Drone opnames kosten

We krijgen regelmatig de vraag “wat zijn de kosten voor het laten maken van drone opnames?”. Een standaard prijs kunnen we helaas niet geven. Drone opnames maken is maatwerk. De factor tijd heeft de grootste invloed op de prijs. Hoeveel tijd zijn we op locatie voor de  luchtopnames? Wil je dat de opnames bewerkt hebben, gemonteerd of ruw aangeleverd? Al deze factoren zijn van invloed op de kosten.

Laat ons weten welke drone opnames je wilt ontvangen en wij stellen direct een vrijblijvende offerte op. Bel 0118 – 63 70 21 of stuur een mail en vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee om tot een schitterend eindproduct te komen.

drone opnames kosten