Luchtfoto laten maken – professionele luchtfotografie

Je wilt een luchtfoto laten maken met een drone voor jouw bedrijf, vastgoedobject, camping, vakantiepark of huis? Luchtfotografie valt op, een lucht foto is spectaculair en is een eyecatcher voor jouw bedrijf. Onze luchtfoto’s zijn naadloos te integreren in je website, op Facebook, brochure of ander drukwerk.

Wij zijn luchtfoto bedrijf Zuidwest10, een luchtfotograaf uit Zeeland. Ons werkgebied is voornamelijk Zeeland maar regelmatig zijn wij actief met het maken van luchtfoto’s in heel Nederland. Naast het maken van lucht foto’s maken wij ook dronevideo in 4K Ultra HD.

Tip: een haarscherpe luchtfoto op groot formaat canvas aan de muur is een echte blikvanger.

luchtfotografie
luchtfoto maken zeeland

Onze lucht foto drone

Onze vliegende camera is een Dji Mavic 2 PRO, beter bekend als drone, UAS of RPAS. Dit onbemande toestel is uitgerust met een hoge resolutie fotocamera die vanaf de grond radiografisch bestuurd wordt. Middels een live videoverbinding kan je als opdrachtgever direct vanaf de grond meekijken en meebeslissen over de te maken luchtfoto.

Een luchtfoto laten maken met een drone stelt ons in staat om snel, flexibeler en kostenbesparend te werken. Onze luchtfoto drone vliegt elektrisch, kan ca. 30 minuten vliegen per acculading, is geluidsarm en inzetbaar tot windkracht 4+.

Jouw drone luchtfoto

Na je aanvraag om een drone luchtfoto te laten maken bekijken wij altijd of de opdracht uit te voeren is binnen de huidige wetgeving voor commercieel vliegen met een drone. Indien dat het geval is zenden wij je een scherpe offerte. Je zal je verbazen over de prijs van onze luchtfotografie. Vanzelfsprekend maken wij graag een offerte op maat bij opdrachten met meerdere vliegsessies en/of terugkerende opdrachten.

Een luchtfoto laten maken doen wij in RAW en jpg en de luchtfoto’s worden met veel aandacht GRATIS professioneel nabewerkt. De drone luchtfoto wordt in elk gewenst foto formaat rechten- en logovrij aangeleverd via Wetransfer of op een SD-kaart in RAW formaat en/of JPG. Tegen meerprijs kunnen de luchtfoto’s worden afgedrukt op fotopapier en/of canvas.

lucht foto