Videograaf voor professionele videoproducties

Op zoek naar een videograaf voor een professionele videoproductie? Wij zijn videoproductiebedrijf Zuidwest10 uit Zeeland. Als bedrijf of organisatie wil je gezien worden, opvallen in de massa maar als eerste wil je in contact staan met je (potentiële) klanten. Je kan dat natuurlijk op de ouderwetse manier doen met een advertentie, folder of nieuwsbrief. Maar videografie is populair en wordt de komende jaren “the way to go”. Kijkers hebben behoefte aan meer dan alleen een tekst en een paar foto’s. Een website met video vergroot de sessieduur en conversie enorm. Video is booming, de verwachting is dat volgend jaar 85% van het totale internetverkeer uit videoproducties zal bestaan, waar wacht je nog op?

Vertel je verhaal met goede videocontent, mooie beelden, goed geluid en een strakke videomontage. Geen ander communicatiemiddel heeft zoveel impact als video. Een videoproductie is makkelijk te delen via social media, zorgt voor een sterke visuele beleving en is zeer laagdrempelig.

Youtube is na Google de grootste zoekmachine, mis deze kans niet. Daarnaast is het plaatsen van een bedrijfsfilm op je website ook goed voor de positie van je website in Google. Een video productie heb je bij video bedrijf Zuidwest10 al vanaf € 599 excl. BTW.

Videoproductiebedrijf Zuidwest10

Wij hebben onze thuisbasis in Serooskerke en zijn voornamelijk actief in de provincies Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Video productie bedrijf Zuidwest10 werkt voor merken, mediabureaus, reclamebureaus, bedrijven, overheden en (semi-)overheidsinstellingen. Dagelijks aan het werk om mooie, opvallende, vlijmscherpe videocontent te produceren. Door lage overheadkosten doen wij dit ook nog eens voor scherpe prijzen.

Wij zorgen er voor dat jij met een videoproductie krachtig, onderscheidend en met de juiste boodschap kan communiceren. De mogelijkheden met video’s zijn eindeloos en ook jouw bedrijf kan er zijn voordeel uit halen. Video mag dan ook niet langer ontbreken in jouw marketingstrategie.

Jij wilt toch ook gezien worden? Daar helpt videograaf Zuidwest10 graag aan mee.

Hoe maken wij jouw videoproductie

videoproducties concept

Concept

In deze voorbereidende fase willen we zo veel mogelijk van jouw organisatie weten. Wie zijn je klanten, wat zijn de doelstellingen en wie wil je met de video productie bereiken. Aan de hand van deze informatie maken we een conceptplan dat aansluit bij de aangegeven doelstellingen, doelgroep en budget.

Onze offerte is altijd helder en transparant. Na goedkeuring werken we het concept uit in een filmscript en starten met de voorbereidingen van de daadwerkelijke videoproductie.

videoproductie filmopnames

Videoproductie

Na goedkeuring van het filmscript plannen we de opnames in. We zorgen er voor dat alle apparatuur en medewerkers op de juiste tijd op de juiste plek zijn. Wij hebben ervaring in de meest uiteenlopende videoproducties en gebruiken enkel professionele videografie-apparatuur voor audio en video om het beste resultaat te krijgen. Eventueel zetten we ook onze videodrone in voor spectaculaire luchtbeelden. Binnen 2 weken na de opnames sturen we de preview van de video. Aan de hand van jouw feedback passen we de video aan tot je meer dan tevreden bent. En we werken snel, binnen 1 maand is jouw videofilm gereed.

videoproductie distributie

Distributie

Nadat de video productie gereed is verzorgen we ook de distributie. Dit kan op alle mogelijke kanalen. Wij zorgen er voor dat jouw video de doelgroep bereikt.

Video bedrijf Zuidwest10 heeft alle technische kennis in huis om jouw videoproducties in elk gewenst formaat te produceren. Voor een website, narrowcasting, een beurs, Youtube, Facebook, Instagram, Snapchat, presentatie, televisie of bioscoop.

Videoproductie voorbeelden

Laat je zien en neem contact op met videobureau Zuidwest10.