Drone beelden laten maken

Naast de productie van mooie filmbeelden met onze camera’s op de grond kan je ook drone beelden laten maken door professioneel drone bedrijf Zuidwest10. De dronebeelden geven een mooi overzicht van jouw bedrijf, bouwlocatie, camping, vakantiepark, hotel of evenement en maken een bedrijfsfilm extra spectaculair. De drone beelden zijn te gebruiken op uw website, Youtube kanaal, social media, beurs, etc., etc..

Wij vliegen met onze drone voornamelijk voor onze opdrachtgevers maar regelmatig maken wij ook drone opnames voor derden zoals reclamebureaus, videoproductie bedrijven en omroepen. Zij gebruiken de drone video voor hun eigen videoproductie.

Wil je ook opvallen met drone beelden? Voor een scherpe prijs? Neem vrijblijvend contact met ons op, 0118 – 63 70 21 of via e-mail, info@zuidwest10.nl.

Professionele dronebeelden

Voor het maken van de dronebeelden maken we gebruik van de Dji Mavic 2 PRO. Deze drone filmt in het 4K Ultra HD formaat. De 4K-camera levert zeer scherpe videobeelden op die wij gebruiken in jouw videoproductie. De combinatie van beelden vanaf de grond en drone shots maakt je productie ijzersterk. Wij zijn een officieel drone bedrijf en zijn in het bezit van alle benodigde vergunningen voor de productie van drone beelden.

Videoproducties met drones

Zuidwest10 produceert complete bedrijfsfilm waarin we spectaculaire drone beelden verwerken. In dit geval ondersteunen de dronebeelden de video die wij op de grond maken. Daarnaast is het mogelijk om een video te produceren waarin alleen filmbeelden gebruikt worden, een drone film. Een drone film maakten we o.a. voor Den Doelder Pallets. Opdracht was om van het buitenterrein van het bedrijf een video te ontwikkelen van circa 1 minuut.

De mogelijkheden van drones zijn eindeloos. Ook drone beelden laten maken? Bel 0118 – 62 79 35