Drone video laten maken

Zuidwest10 biedt je de mogelijkheid om een professionele drone video te laten maken van je bedrijf. Met behulp van een drone zorgen wij voor een spectaculaire weergave. Luchtvideo van drone videograaf Zuidwest10 geeft een unieke blik van boven.

Onze video drones kunnen worden ingezet bij de productie voor bedrijfsfilms, websites, Facebook, evenementen, tv commercials, film en televisieprogramma’s. De luchtvideo die met een drone wordt gemaakt is origineel, onderscheidend, dynamisch en trekken direct de aandacht van de kijker. Vanuit de lucht krijg je een prachtig overzicht en zie je luchtbeelden die je niet eerder gezien hebt. Dronevideo produceren wij in HD1080p of in professioneel ultra HD / 4K formaat.

Graag vertellen wij jou alles over de mogelijkheden van drone films en hoe wij voor een scherpe prijs binnen je budget jouw videoproductie kunnen vormgeven!

Neem direct contact op!

Gespecialiseerd in drone videos

Zuidwest10 is gespecialiseerd in het maken van drone videos en staat voor een professionele benadering van elke opdracht. Of het nu is voor een paar drone shots, volledige videoproductie of samenwerking met een cameraploeg ter plaatse, wij bespreken graag jouw idee! In overleg met de opdrachtgever worden de luchtopnames doorgesproken voordat de drone in actie gaat komen. Met onze luchtvideo’s brengen wij inspirerende verhalen tot leven. Afhankelijk van de opdracht zoeken wij de meest (kosten)effectieve en veilige oplossing om tot een professioneel eindresultaat te komen.

Voor het inzetten van een drone gelden strenge regels. Zuidwest10 heeft sinds 2016 gevlogen onder een ROC-light vergunning. Tegenwoordig zijn wij in het bezit van EU dronebewijs A1-A3 + A2 waarmee wij zakelijke, commerciële dronevluchten mogen uitvoeren.

Voordelen drone film

  • Grotere aantrekkingskracht dan video vanaf de grond alleen
  • Filmen met een drone is mogelijk voor lagere prijzen dan het gebruik van vliegtuigen en helikopters
  • Dronevideo is ook mogelijk op slecht bereikbare plaatsen
  • Scherpe beelden in HD1080P en in ultra HD met een 4K camera
  • Luchtopnames met een video drone zijn onderscheidend binnen jouw branche
  • Toepasbaar voor meerder reclamedoeleinden en online promotie
  • Spectaculaire luchtbeelden met een drone van bijvoorbeeld je camping, hotel of vakantiepark

Drone opnames in bedrijfsfilms

Naast de expertise voor het maken van luchtvideo’s kunnen we ook een complete bedrijfsfilm maken met een drone. Wij leveren op maat gemaakte bedrijfsfilms, promotiefilms en aftermovies ondersteund door luchtvideo.

De combinatie van drone video en video vanaf de grond gefilmd is uitermate sterk. Het geeft jouw videoproductie een extra boost en zal beter blijven “hangen” bij de kijker.

Een grote toegevoegde waarde is dat wij jouw video geheel kunnen editen naar je wensen. Nadat alle beelden zijn gefilmd werken we jouw drone video verder af in onze editstudio. Hier hebben we alle materialen voorhanden die nodig zijn om een professioneel en creatief drone filmpje te maken met veel oog voor detail en schoonheid.

Drone opnames kunnen afgeleverd worden in verschillende video formaten, geschikt voor televisie, film, websites, Youtube en Facebook.