• 0118 - 63 70 21
  • Torenstraat 33 Serooskerke Zeeland
inspectie met drone monument
inspectie met drone dak
inspectie met drone

Drone inspectie en mapping

Drone inspectie en mapping van objecten, infrastructuren, gebouwen en locaties met een drone zijn veilig, snel, efficiënt en bespaart kosten. Met een drone zijn moeilijk bereikbare locaties eenvoudig te bereiken en te inspecteren. Dit kunnen detailopnames van het object zijn of overzichtsfoto's van het terrein.

Inspecties met kranen, hoogwerkers en steigers zijn met een drone inspecties verleden tijd.

Onze drones zijn uitgerust met een 4K-camera met zoomfunctie waarmee wij haarscherpe foto's en video-opnamen van het te inspecteren object kunnen maken. Onze drones kunnen zowel buiten maar ook binnen in b.v. fabriekshallen vliegen en opnames maken.

Inspectie bouwlocaties

Met luchtfotografie en dronebeelden kunnen we perfect de voortgang van de bouw volgen. Door gebruik te maken van GPS kunnen we op verschillende dagen op exacte dezelfde locatie en kijkhoek luchtfoto's maken. Daarmee kunnen we perfect de voortgang van de bouw in beeld brengen.

drone inspectie
mapping drone zeeland

Mapping, 3D-modellen en volumebepaling

Met behulp van mapping is het mogelijk om zeer nauwkeurig (1 pixel per 1 cm) grote gebieden snel in kaart te kunnen brengen.

Met onze drone vliegen we volledig autonoom een voorgeprogrammeerde route over het op te meten gebied. Tijdens deze dronevlucht maken we een grote serie overlappende luchtfoto’s. Met deze luchtfoto’s wordt er zeer nauwkeurige data gegenereerd om orthomosaics, 3D modellen en puntenwolken in een hoge resolutie te produceren.

Deze zijn toepasbaar bij het berekenen van volumes, het plannen van bouwprojecten, de wegenbouw, natuurbeheer en golfbanen.

De inzet van drones voor mapping is sneller, nauwkeuriger en vooral goedkoper dan traditionele werkwijzes.

Zuidwest10 is erkend drone operator

Zuidwest10 uit Middelburg heeft een ROC-light vergunning van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT-2016/97296), waardoor wij, binnen de geldende regelgeving en verzekerd, inspectie vluchten met een drone mogen uitvoeren. Daarmee garanderen wij dat wij legaal en veilig opereren met een professionele crew.

Heb je vragen over de mogelijkheden van inspecties met een drone en mapping dan kan je ons benaderen voor meer informatie. Bel 0118 – 63 70 21 of mail .

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie