• 0118 - 63 70 21
  • Torenstraat 33 Serooskerke Zeeland
bedrijfsfilm producent zeeland
drone bedrijf zeeland
dronevideo bedrijf zeeland
drone zeeland
luchtfotografie bedrijf zeeland

Dronefotografie voor Campings

Dronefotografie voor campings is de beste manier om uw camping op zijn best te laten zien. Door de camping vanuit de lucht met een drone te fotograferen krijgt de potentiele campinggast een compleet overzicht van de camping. De drone foto laat zien hoe de camping is ingedeeld, hoe groot zijn de plekken, wat is de ligging van de camping en hoe dicht ligt de camping bijvoorbeeld bij zee. Met luchtfoto’s kunt u zich prima onderscheiden van uw concurrentie en geeft u gelijk een voorsprong op de keuze van de nieuwe klant.

Drone fotografie in de praktijk

Na uw aanvraag bekijken we of wij dronefoto’s van uw camping kunnen maken binnen de actuele wetgeving. Het is bijvoorbeeld verboden boven bebouwing of groepen mensen te vliegen. Daarna maken we met u een afspraak om de drone foto’s te maken van uw camping. Een luchtfoto van de camping maken we altijd op een mooie zomerdag zodat de luchtfoto’s er op hun best uitzien.

Drone fotografie door Zuidwest10 verzorgen wij met een professionele drone vanuit verschillende hoeken en hoogtes rondom de camping. Deze drone maakt dronefoto’s met een formaat van 16 megapixel. De luchtfoto’s zijn dan ook niet alleen geschikt voor op de website maar ook voor drukwerk. Met een zoomlens kunnen we ook inzoomen op een bepaald gedeelte van de camping zoals de speeltuin, het zwembad, de receptie of een ander gedeelte van de camping.

Door een live video verbinding met de drone kunt u met de luchtfotograaf meekijken en dus zelf bepalen hoe de drone foto moet gaan worden. Van elke camping maken we een complete serie drone foto’s die wij GRATIS professioneel voor u nabewerken zodat je het beste resultaat kunt verwachten van de luchtfoto’s van uw camping.

 

Drone foto’s van Zuidwest10

Met dronefotografie van uw camping val je op, bezoekers kijken immers altijd eerst naar de foto’s. De drone foto’s geven direct een hele goede indruk van de camping. Professionele dronefoto’s van uw camping zijn bruikbaar op de website, op Facebook, een brochure, een advertentie of op ieder ander drukwerk. Daarnaast kunt u een dronefoto gebruiken als leidraad van een plattegrond van uw camping.

Niet onbelangrijk: Zuidwest10 heeft alle vergunningen om legaal en verzekerd dronefoto’s van campings te maken.

Interesse in drone fotografie van Zuidwest10, neem dan contact met ons, 0118 – 63 70 21. Of stuur een e-mail naar .

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie