• 0118 - 63 70 21
  • Torenstraat 33 Serooskerke Zeeland
drone piloot
dronepiloot
drone piloot gezocht

Professioneel drone piloot gezocht?

Professioneel drone piloot gezocht voor opnames van dronevideo of luchtfotografie? Dan heb je die nu gevonden. Zuidwest10 is een dronepiloot met vliegbrevet en alle benodigde vergunningen op zak om zakelijk met drones opdrachten te mogen uitvoeren. Hiermee heb je de garantie dat de dronevluchten veilig, verantwoord en verzekerd uitgevoerd worden.

Zuidwest10 werkt niet met standaard prijspakketten. Elke opdracht is namelijk uniek en daarom bieden wij altijd maatwerk. Voordeel is dat wij het beste resultaat kunnen behalen en jij als klant nooit teveel betaald.

Wij zetten onze ervaren drone piloot graag in om jouw foto- of videoproductie naar volle tevredenheid uit te voeren.
 

neem-direct-contact-op.png

professioneel drone piloot

Dronepiloot met 6 jaar ervaring

Onze dronepiloot vloog zijn eerste afstandbestuurbare vliegtuigen al in de jaren 80. Deze ervaring heeft hij meegenomen naar het vliegen met drones. Sinds 2013 vliegt Zuidwest10 zakelijk met drones als aanvulling op de productie van bedrijfsfilms. Onze drone pilot, Jan-Willem Jansen, heeft een ROC-Light vergunning en maakt nu meer dan 400 vlieguren per jaar. Jan-Willem is veelzijdig, stress bestendig, heeft veel technische kennis over drones, creatief, is flexibel inzetbaar en denkt oplossingsgericht.

Sinds 2015 bezitten wij 2 professionele drones, de Dji Inspire 1 pro. Deze drone is het werkpaard van vele professionele drone piloten. Hij is bedrijfszeker, kan met wat meer wind nog steeds stabiele opnames maken en heeft de mogelijkheid om lenzen te wisselen afhankelijk van de opdracht. Doordat wij 11 accu's hebben waarmee ca. 13 minuten gevlogen kan worden kunnen wij elke opdracht uitvoeren,  en indien nodig, continue vliegen.

 

drone pilot

Drone operator met ROC-Light

Als je een drone piloot zakelijk wilt inzetten heb je altijd een drone operator nodig die zijn opleiding heeft gevolgd en in het bezit is van minimaal een ROC-Light drone certificaat. Deze vergunning wordt afgegeven door de Inspectie Leefomgeving en Transport. Zuidwest10 beschikt sinds 2016 over deze vergunning, ingeschreven onder nummer ILT-2016/97296.

Zonder deze vergunning is de drone operator en de opdrachtgever in overtreding en is de vlucht niet verzekerd. De boetes kunnen oplopen tot vele duizenden euro's en de aansprakelijkheid voor piloot en opdrachtgever bij een incident kan oplopen tot een veelvoud hiervan. Heb je op internet een drone piloot gezocht? Zorg er dan altijd voor dat deze drone pilot de benodigde vergunning heeft.

Elke opdracht begint met het bepalen of de opdracht binnen de huidige wet- en regelgeving uitgevoerd mag worden. Is dit het geval dan doen wij jou een passend voorstel. Deze opdrachten kunnen bestaan uit het onbewerkt aanleveren van luchtfoto's of droneopnames die je zelf verder afwerkt of de productie van compleet afgemonteerde dronevideo's.

De klanten van drone operator Zuidwest10 gebruiken onze luchtopnames voor gebruik in bedrijfsfilms, beurspresentaties, drukwerk, websites en op social media. Wij werken rechtstreeks voor onze klanten of voor reclamebureaus die ons inhuren voor hun eigen producties.

drone piloot huren

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie