Luchtfoto laten maken met een drone

Je wilt een luchtfoto laten maken met een drone voor jouw bedrijf, vastgoedobject, camping, vakantiepark of huis? Een drone luchtfoto valt op, een lucht foto is spectaculair en is een eyecatcher voor uw bedrijf. Onze luchtfoto’s zijn naadloos te integreren in je website, op Facebook, brochure of ander drukwerk.

Wij zijn Zuidwest10, een luchtfoto bedrijf uit Zeeland. Ons werkgebied is voornamelijk Zeeland maar regelmatig zijn wij actief met het maken van luchtfoto’s in heel Nederland. Naast het maken van lucht foto’s met drones maken wij ook dronevideo in 4K Ultra HD.

Tip: een haarscherpe luchtfoto op groot formaat canvas aan de muur is een echte blikvanger.

luchtfoto drone groot formaat
luchtfoto maken zeeland

Onze lucht foto drone

Onze vliegende camera is een Dji Mavic 2 PRO, beter bekend als drone, UAS of RPAS. Dit onbemande toestel is uitgerust met een hoge resolutie fotocamera die vanaf de grond radiografisch bestuurd wordt. Middels een live videoverbinding kan je als opdrachtgever direct vanaf de grond meekijken en meebeslissen over de te maken luchtfoto.

Een luchtfoto laten maken met een drone stelt ons in staat om snel, flexibeler en kostenbesparend te werken. Onze luchtfoto drone vliegt elektrisch, kan ca. 25 minuten vliegen per acculading, is geluidsarm en inzetbaar tot windkracht 4+.

Jouw drone luchtfoto

Na je aanvraag om een luchtfoto te laten maken met onze drone bekijken wij altijd of de opdracht uit te voeren is binnen de huidige wetgeving voor commercieel vliegen met een drone. Indien dat het geval is zenden wij je een scherpe offerte. Je zal je verbazen over de prijs van onze luchtfoto drone. Vanzelfsprekend maken wij graag een offerte op maat bij opdrachten met meerdere vliegsessies en/of terugkerende opdrachten.

Een luchtfoto laten maken doen wij in RAW en jpg en de luchtfoto’s worden met veel aandacht GRATIS professioneel nabewerkt. De drone luchtfoto wordt in elk gewenst foto formaat rechten- en logovrij aangeleverd via Wetransfer of op een SD-kaart in RAW formaat en/of JPG. Tegen meerprijs kunnen de luchtfoto’s worden afgedrukt op fotopapier en/of canvas.

dronefotografie zeeland