• 0118 - 63 70 21
 • Torenstraat 33 Serooskerke Zeeland
drone huren
drone huren met piloot
drone huren middelburg

drone huren met piloot

Bij Zuidwest10 kan je een drone huren met een gecertificeerde drone piloot met 5 jaar ervaring. Onze drone kan ingezet worden voor het maken van luchtfoto's, drone film, luchtvideo, bedrijfsfilm, televisie, filmproductie, bruiloft of evenement.

Een drone met camera huren van Zuidwest10 kan in heel Nederland, maar ook wereldwijd, ingezet worden voor grote of kleine producties. Door de ervaring opgedaan in de vele vlieguren in de afgelopen jaren met drones zijn wij in staat elke productie van luchtopnames professioneel en veilig uit te voeren.

Wil je een dronevideo en/of dronefotografie laten maken en wil je een professionele drone huren met piloot? Wij zijn drone operator Zuidwest10.
 

neem-direct-contact-op.png

Drone met camera huren

De dronepiloot van Zuidwest10 vliegt met de professionele Dji Inspire PRO met X5 camera. De drone staat ingeschreven in het luchtvaartregister onder nummer PH-1XJ, dit is een verplichting voor het zakelijk maken van lucht beelden. De Dji Inspire PRO heeft de volgende kenmerken:

 • 15 minuten vliegtijd per accu, 8 accu's aanwezig
 • Inzetbaar tot windkracht 4+ Beaufort
 • maximale snelheid van 65 kilometer per uur
 • Luchtvideo in professioneel 4K 25 fps of Full HD 1080p in 50 fps
 • Luchtfoto's in 16 megapixel, door meerdere foto's aan elkaar te stitchen zijn veel grotere resoluties mogelijk
 • Micro 4/3-camera met verwisselbare lenzen, 12mm, 15mm, 25mm en 45mm primelenzen en 14-42mm zoomlens
 • Camera volledig gestabiliseerd door een gimbal voor perfecte droneshots
 • Meekijken op de grond via een live videoverbinding

Drone verhuur regelgeving

Elk land heeft zijn eigen wet- en regelgeving voor het zakelijk inzetten van drones. In Nederland bestaan 2 soorten vergunningen, ROC en ROC-light, voor het commercieel vliegen met onbemande luchtvaartuigen. Zuidwest10 is in het bezit van een ROC-light drone vergunning van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) en heeft toestemming om binnen de huidige wetgeving zakelijk te vliegen.

Bij drone verhuur maken wij een vliegplan, risicoanalyse en voert de gecertificeerde drone piloot de vluchtvoorbereiding uit. Hiermee garanderen wij dat je veilig, professioneel en verzekerd bij ons een drone met camera kunt huren. Wij hanteren een flexibele planning en je kan elke dag van de week bij ons een drone inhuren.

Afhankelijk van de opdracht vliegen wij vaak met een professioneel drone piloot en een aparte camera-operator. De dronepiloot zorgt voor een veilige vlucht en de camera-operator bedient de 4K-camera en zorgt voor de mooie luchtopnames. Bij eenvoudige drone verhuur projecten bedient de piloot zelf de camera.

Drone huren prijzen

De prijzen voor drone huren zijn afhankelijk van het soort productie, deze kan complex of zeer eenvoudig zijn. Daarom hanteren wij geen standaard prijs. Zuidwest10 levert bij drone verhuur maatwerk voor grote of kleine projecten. Afhankelijk van jouw wensen inventariseren we de mogelijkheden, beoordelen we of de opdracht binnen de wetgeving valt en doen je een passend voorstel voor de kosten.

Professioneel drone piloot gezocht? Heb je een project waarvoor je een drone professioneel wilt huren? Neem dan contact met ons op, 0118 - 63 70 21, of vul het contactformulier in.

Contactformulier

De Regelgeving voor zakelijk vliegen

 • De vlucht wordt uitgevoerd tot een afstand van maximaal 100 meter van de bestuurder
 • De vlucht wordt uitgevoerd tot een hoogte van maximaal 50 meter (165 ft) boven de grond of het water
 • De vlucht wordt uitgevoerd tot een afstand van minimaal 50 meter horizontaal van mensenmenigten, aaneengesloten bebouwing, waaronder industrie- en havengebieden, in gebruik zijnde autosnelwegen, in gebruik zijnde autowegen en in gebruik zijnde wegen waar een maximale snelheid van 80 kilometer per uur geldt;
 • De vlucht wordt uitgevoerd in luchtruim met de klasse G tijdens de daglichtperiode onder de geldende luchtverkeersregels;
 • De vlucht wordt niet uitgevoerd binnen een afstand van 3 km van een ongecontroleerde luchthaven of een terrein dat geschikt is om tijdelijk en uitzonderlijk te worden gebruikt, waarvoor krachtens artikel 8a.51 van de Wet luchtvaart ontheffing is verleend, tenzij geen bezwaar bestaat bij de exploitant van de luchthaven respectievelijk de houder van de ontheffing

 

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie