• 0118 - 63 70 21
  • Torenstraat 33 Serooskerke Zeeland
promotievideo scheldekwartier vlissingen
promotievideo vlissingen

Promotiefilm Scheldekwartier gemeente Vlissingen

Zuidwest10 produceerde voor de gemeente Vlissingen de promotiefilm voor het Scheldekwartier. De opdracht bestond uit het laten maken van 3 verschillende versies. 1 promotievideo van ca. 14 minuten, een korte webversie van 90 seconden en 2 korte teasers van 20 seconden die gebruikt kunnen worden als bioscoop- of televisiereclame. De promotiefilms zullen gebruikt worden door de gemeente Vlissingen en de betrokken projectontwikkelaars.
 

Promotievideo maken

De film draait om een vloggend stel waarbij de vrouw, die oorspronkelijk uit Vlissingen komt, haar vriend haar geboorteplaats laat zien en beleven. Daarnaast duikt de Vlissinger overal in het Scheldekwartier op om de kijker het nieuwe Scheldekwartier te laten zien. Met behulp van 3D-animaties geven we de kijker een goed beeld van deze toekomstige maritieme woonwijk.

Voor het maken van de promotievideo maakten we gebruik van de Panasonic GH4, steadicam, slider en GoPro’s. De drone opnames werden met de Dji Inspire Pro door Zuidwest10 gemaakt. De filmmuziek werd speciaal gecomponeerd voor deze promotievideo door componist Luca Simonelli. Deze promotiefilm is een co-productie met Mighty Impulse Media uit Vlissingen.

Ook een promotiefilmpje laten maken?

Zuidwest10 is producent van korte en langere promotievideo's. Laat jouw bedrijf of organisatie via een professionele film communiceren met de doelgroep. Meer weten? Bel Zuidwest10, 0118 – 63 70 21.

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie