• 0118 - 63 70 21
  • Torenstraat 33 Serooskerke Zeeland
bedrijfsfilm producent zeeland
drone bedrijf zeeland
dronevideo bedrijf zeeland
drone zeeland
luchtfotografie bedrijf zeeland

Een Drone huren voor jullie bruiloft

Het maken van luchtfoto’s of drone video van jullie bruiloft is waanzinnig gaaf en ook de gasten zullen enthousiast zijn. Wij zorgen voor unieke drone foto’s vanuit de lucht voor in jullie trouwalbum. Zeker als je buiten trouwt kunnen wij ontzettend toffe foto’s maken. Een drone huren voor een bruiloft is nog nooit zo simpel geweest. Zuidwest10 heeft alle vergunningen om legaal met een drone te mogen vliegen, dan weet je zeker dat je goed zit.
 

Mogelijkheden luchtfotografie bruiloft

  • Maak samen met alle gasten een hartvorm of laat ze staan in jullie initialen en wij fotograferen met de drone een originele luchtfoto van de bruiloft
  • Luchtfoto’s van de trouwlocatie, jullie komen aanrijden in een oldtimer, een borrel in de tuin, fotoshoot op het strand. De mogelijkheden zijn eindeloos
  • Originele luchtfoto’s die je vanaf de grond niet kan maken
  • Een drone met piloot huur je per uur, een dagdeel of de complete trouwdag
  • Luchtfoto’s zijn ook prachtig voor op een bedankkaartje

Trouwfilm laten maken

Naast filmen met drones maken wij ook complete trouwfilms met camera’s op de grond. Steeds meer bruidsparen laten hun bruiloft filmen en in combinatie met drone video is het resultaat enorm professioneel. Stel je voor, jullie bruiloft in een super originele trouwvideo die er uit ziet als een bioscoopfilm.

Jullie hele trouwdag samengevat in een trouwfilm van 5 a 6 minuten? De professionals van Zuidwest10 zijn jullie partners op de bruiloft. Dan weet je zeker dat je goed zit.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, 0118 – 63 70 21 of stuur een mail naar .

 

Hieronder enkele screenshots uit een drone video van een bruiloft in Veere ter inspiratie.

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie