• 0118 - 63 70 21
  • Stroopoortgang 1 Middelburg Zeeland
bedrijfsfilm producent zeeland
drone bedrijf zeeland
dronevideo bedrijf zeeland
drone zeeland
luchtfotografie bedrijf zeeland

Bedrijfsfilm met drone video voor Markusse BV

Zuidwest10 is in januari gestart met de videoproductie van een aantal bedrijfsfilms met drone video voor Markusse BV, een loon- en grondverzetbedrijf gevestigd in ’s-Heer Abtskerke (in de buurt van Goes). Zij zijn op dit moment aan het werk in Boswachterij Westerschouwen op het eiland Schouwen-Duiveland.

Voor deze bedrijfsfilms zetten we zowel de video drone in als de Panasonic GH4. Met beide camera's filmen we in Ultra HD 4K. Deze video is 4 maal scherper dan HD en geeft ons de mogelijkheid om in de videobewerking in te zoomen zonder kwaliteitsverlies.

Voor vliegen met onze drone in dit schitterende natuurgebied (Natura 2000) op Schouwen-Duiveland hebben wij toestemming gekregen van Staatsbosbeheer en de Provincie Zeeland. Omdat het gebied waar we met de drone vliegen binnen 3 kilometer van zweefvliegveld Haamstede ligt mag je daar niet vliegen met drones. Door de medewerking van het bestuur van het vliegveld hebben we toch toestemming hiervoor gekregen waarvoor onze dank.

De komende weken zijn we nog regelmatig aanwezig in dit schitterende natuurgebied om meer videomateriaal te filmen voor in de diverse bedrijfsfilms die Markusse BV gaat gebruiken op de website, Facebook en voor presentaties aan (potentiële) klanten.

Hiernaast de eerste video voor markusse BV.

 

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie