• 0118 - 63 70 21
  • Torenstraat 33 Serooskerke Zeeland
bedrijfsfilm producent zeeland
drone bedrijf zeeland
dronevideo bedrijf zeeland
drone zeeland
luchtfotografie bedrijf zeeland

ZUIDWEST10 DRONE BLOG

over bedrijfsfilms, drone video en luchtfotografie met drones

Drone Televisie

Omroep Zeeland huurde onze drone met piloot tijdens de kustmarathon voor een weekend drone televisie. Drone-video direct en live op tv.

Lees verder >>

Promotiefilm Vlissingen

De gemeente Vlissingen heeft door videoproducent Zuidwest10 uit Middelburg een promotiefilm laten maken voor het Scheldekwartier. Bekijk hier het resultaat.

Lees verder >>

Promotiefilm Hotel

Voor Hotel Hof Christina maakte Zuidwest10 deze promotiefilm. Het promotiefilmpje wordt ingezet op website en social media.

Lees verder >>

Dronefotografie campings

Dronefotografie van uw camping is spectaculair. Een Drone foto valt op en zorgt voor meer bezoekers. Laat schitterende dronefoto’s maken van je camping

Lees verder >>

Drone film Rijkswaterstaat

Drone film voor opdrachtgever Rijkswaterstaat in Zeeland over de pas geopende waterdoorlaat van de Oosterschelde naar de Grevelingen.

Lees verder >>

Tv-commercial Delta

In opdracht van bureau InMyOpinion heeft Zuidwest10 eind januari de luchtbeelden geschoten voor de nieuwe tv-commercial van Delta.

Lees verder >>

Bedrijfsfilm Markusse

Zuidwest10 is gestart met de productie van een aantal bedrijfsfilms voor Markusse BV. Zij zijn op dit moment aan het werk in Boswachterij Westerschouwen.

Lees verder >>

Luchtvideo Vlissingen

Voor een documentaire hebben we op 30 december 2016 met onze drone luchtvideo gemaakt op meerdere locaties in de gemeente Vlissingen.

Lees verder >>

Drone video aftermovie

In opdracht van Mighty Impulse Media uit Vlissingen hebben we de drone video geschoten voor de aftermovie van de VMBO Mondia Tour.

Lees verder >>

Drone huren voor Bruiloft

Wil je een drone huren voor jullie bruiloft? Leg de mooiste dag van je leven vast met luchtfoto's of drone video. Wees origineel en huur een drone!

Lees verder >>

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie